Ispiláng – Nyári Napforduló Ünnepe

2019-6-16 11:00 - 2019-6-16 20:00

Szeretettel hívunk a 2019. június 16-án, vasárnap megrendezésre kerülő ISPILÁNG – Nyári Napforduló Ünnepére.

Immár többéves hagyomány, hogy ezt az ünnepet Rábapatonán – kedves házigazdáink Győre Gabriella valamint Molnár Ferenc felajánlásával és vendégszeretetével a Diófa Étteremben és a hozzá tartozó csodálatos környezetben – tartjuk.

Az Ispiláng Ünnep Rábapatonán a kopjafaavatás után kezdődik. Az átjutás egyik helyről a másikra egyénileg történik.

13 órától minden résztvevő a Yotengrit Alapítvány vendége a közös ebéden. A zöldség Áldost a Diófa Vendéglő udvarán tudjuk majd elfogyasztani. A nap folyamán van lehetőség igény esetén egyéni pizza rendelésre is a helyszínen.

Ebéd után Máté Hajnal, Máté Imre bácsa leánya köszönti az egybegyűlteket, azt követően pedig délután két izgalmas előadás következik:

Prof. Dr. Papp Lajos: Magyar Őseim hagyatéka, üzenete, parancsa

Dr. Darnói Tibor, a Yotengrit Alapítvány elnöke: Yotengrit hagyaték – sorsfordító küldetés, üzenetek, intelmek

A napot közös szertartással zárjuk a Rába parton, melyet Őseink emlékére, tiszteletére ajánlunk. A szertartást Regős Ajtony vezeti.

Természetesen bőven marad idő ismerkedésre és beszélgetésre is.

Az idei Áldost – a rendkívüli menetrend miatt – nem tudjuk közösen elkészíteni, ezért az ehhez szükséges előkészületeket szombat délután fogjuk megtenni. Ha a környéken laksz, és ebben szívesen segítenél, kérjük, hogy jelezd felénk!

Szeretnénk kérni, hogy az idén is járulj hozzá valamilyen saját, házi készítésű finomsággal a közös asztal kínálatához, ha teheted. Ide lehet hozni kenyeret, sós és édes süteményeket, vegetáriánus pástétomokat, gyümölcsöket. Ha van lehetőséged forrásvizet hozni, kérjük, hogy jelezd!

Szükség lesz majd segítségre az ebéd felszolgálásához és a tűzrakóhely előkészítéséhez.

A programokon való részvétel ingyenes, de az Ispiláng Ünnepen való részvételhez regisztrációt kérünk. Az ebéd miatt szeretnénk tudni, hogy közelítőleg hány főre számíthatunk. Szeretnénk a figyelmedet felhívni, hogy az eseményre az alapitvany@yotengrit.hu címen lehet jelentkezni. Adományokat a rendezvény céljára köszönettel elfogadunk!

Ha szeretnél Te is kiszakadni a hétköznapokból, és egy remek társaságban töltenél egy szép nyári napot, gyere el, várunk szeretettel!

Áldás

(Kép: Dávid Júlia alkotása)

error: Tartalom védve van!