Energikus tavasz elé nézünk

Vissza az előző oldalra

„Főleg pedig és mindenek előtt Szeress! SZERETET minden jó eredete.”

Astrological Profile

Asztrológiai előrejelzés a tavaszi nap-éj egyenlőség alkalmából – Noszov Valentin írása

Ez az ünnep a tavasz kezdete. Ettől az időponttól kezdve hosszabbodni fognak a nappalok. Ez a nap-éj egyenlőség ideje, a csillagászati tavasz kezdete. A pontos időpontja most március 20. 11 óra 32 perc. Ekkor lép be a Kos jegyébe a Nap. Fel lehet állítani a Nap Kos jegyébe lépésére egy úgynevezett quartal horoszkópot, ezzel megnézhetjük, milyen tavaszt várhatunk.

A bolygók zöme tüzes jegyben áll, ezért energikus tavasz elé nézünk. A Nap a X. ház csúcsára kerül, két ház uraként tehát az anyagi, pénzügyi dolgok fognak előtérbe kerülni az élet minden területén. A biztonságérzete viszont csökkenni fog az embereknek, ezt egy exilben lévő retrográd Vénusz mutatja. A hatalmon lévők biztonságérzetét is megingatja ez (nem csak az országra értem). Mindezt az ehhez járuló Bika Mars is alátámasztja, ami megfázásos tünetekben fog jelentkezni az embereknél. A vártnál sokkal több betegség lesz ebben a negyedévben (aszcendens ura a 6. házban). Ez főként az idősek és a gyerekek körében lesz tapasztalható. Újra előtérbe fog kerülni a bevándorlás problémája is, rosszabbnál rosszabb megoldásokkal…
Az időjárás az évszakhoz képest meleg lesz, kevés csapadékkal. Fontos hogy ebben az évszakban bátran merjünk belevágni új dolgokba, most lehet ezeket megvalósítani, a sok tüzes bolygó megadja a kellő energiát és bátorságot!

Áldás


error: Tartalom védve van!