Csillagelőzetes a nyári napfordulóhoz

Vissza az előző oldalra

„Főleg pedig és mindenek előtt Szeress! SZERETET minden jó eredete.”

MOTTÓ: VILÁGOSSÁG

Minden időszak egy csoda. Akár elhisszük, akár nem. Viszont az, hogy hogyan és milyen szinten élünk meg bármilyen időszakot is, csakis rajtunk múlik. Ha jól éljük meg – harmóniában vagyunk. Ha rosszul – akkor a TUDATOSSÁGUNK lesz a kulcs a váltáshoz, a módosításhoz.

És mit nyerünk, ha váltani tudunk?

Sok-sok tapasztalást, mely meghatározza tudatosságunkat. Tudatosságunk pedig meghatározza világlátásunkat. Azaz a bennünk élő-lévő VILÁGosságot.

Ma, amikor ez az írás születik, a Nap épp a Tejút közepénél jár. Mire eléri az Ekliptika legmagasabb csúcsát, azaz a napforduló idejét, már le fog lépni a Tejútról, feltöltekezve az isteni minőséggel, szellemiséggel. Ezt a töltést fogja a következő napfordulóig átadni a körülötte keringő „csapatnak”, így a Földnek és annak minden lakójának is.

Mit jelent a Tejúti szellemiség? Galaxisunk központja révén nem mást, mint a legmagasabb tudást, irányelvet. A „SZER”-t. A spirálenergiákat. Másként a kundalini kettős erejét, ami bennünk megelevenedve nem más, mint a Tejút. Ez a kiegyensúlyozottság, a harmónia záloga.

Teljesen logikusan: ami kint az bent. És ami bent az kint. Ez a kettősség pedig maga a Világosság! A Teljesség (vagy „tej-esség”?….) Aki ezzel töltekezik, az LÁT. Nem csak néz ki a fejéből. Megért, átlát, következtet, felkészül és cselekszik. Azaz fejében „világosság” van. Akinek a fejében, szellemében világosság van, az Világosságot teremt. Nem pedig a „fény” vakító káprázatát.

Év elején azt írtam, hogy ha a 2018-as évet egy szóban szeretnénk jellemezni, akkor az I-GAZSÁG lenne a legjobb meghatározás. Ebben az évben ugyanis felszínre kerülnek hosszú éveken keresztül rejtegetett I-mentes gazságok, információk, titkos kapcsolatok és viszonyok, háttérérdekek úgy az EGY-én, mint a „MIND-én” szintjén.

Visszapillantva az év közepén: így volt? Bizony így volt.. . És itt még nincs vége!

Mert a Világosság ideje még csak most van kiteljesedőben! Hát figyeljünk. Minden lehetőséget megkapunk az elkövetkezendő időszakban a szellemi felismerésekhez, a régi agymosott állapotok letételéhez, a kilépéshez az elkoptatott cipőkből. A kiemelkedéshez a berögzültségekből.
Mindehhez azonban nagyon stabil tudatosság kell.
Tehát a kulcs a következő negyedévre: TUDATOSSÁG – VILÁGOSSÁG.

A Nap most a „zeniten” áll. Most látunk hátra is – és látunk előre is, hisz a jövőnk abból fakad, amit a múltban megcselekedtünk. Ha most „jól látunk”, azaz az isteni tudással feltöltődve, akkor meglátjuk, mi volt az, amin mára már túlnőttünk, ami feleslegessé vált életünkben és ezt bölcsen el is tudjuk engedni. Valamint ha sikerrel felismerjük, hogy mikor tudtunk együtt haladni a felsőbb akarattal és tudtuk elfogadni a sors által nyújtott lehetőségeket – amelyek elsőre lehet, nem is voltak annyira kellemesek –, akkor az év további részét is meglátjuk. Minden tapasztalat bennünket szolgál. Akkor van „Világosság” bennünk, amikor tudatossá válunk utunkra.

Ha Világosság van bennünk, akkor békében teret engedünk a sötétségnek, mert tudjuk, hogy a Világ-osság elengedhetetlen része. Aki a sötétséget eldémonizálta, tudta, miért tette. Lehasította a világ felét és elvitatta Istentől a tudását. Pedig belső látásunk, tiszta érzékelésünk kulcsa épp a sötétben van elrejtve. És ne feledjük: itt nyílik a szívkapu. Szív = kettős spirál = harmónia = tudatosság = Világosság.

Legyen hát Világ-osság! Úgy a fejekben, mint a VILÁGban .
Gyújtsunk hát VILÁGot. Szent tüzeket. Engedjük, hogy Gon-Üz valóban elűzze a gondokat a tűz tisztítója ereje által.

Esöné Kadnár Marianna írása


error: Tartalom védve van!