Csillagelőzetes a Téli Napfordulóhoz

Vissza az előző oldalra

„Főleg pedig és mindenek előtt Szeress! SZERETET minden jó eredete.”

MOTTÓ: MEGVÁLTÁS – VÁLT-ÁS

Ezt hozza most az elkövetkezendő időszak.

Mi is az, hogy megváltás? Elvonatkoztatva attól a dogmatikus értelmezéstől, amit évezredek óta sulykolnak a fejünkbe?

Megváltás=felszabadulás. Megkönnyebbülés. Szabad légzés – szabad tudat. Felismerés, rálátás – amiből egy VÁLT-ás, azaz egy új élet fakad. Egy új életminőség. Új szint, ami teljesen más működést von maga után. Egy új világ. A Megvilágosodás világa.

A téli napforduló idejekor leghosszabb az éjszaka és a legrövidebb a nappal. Azaz, ekkor van a legsötétebb. Korábban ez volt LUCA napja, ilyenkor jósoltak, azaz kérték le a fényen túli világból a tudást. Mert LÁTNI csakis sötétben lehet és nem a káprázatban.

Az idei napfordulón TELIHOLD lesz. Nagyon különleges és nagyon erőteljes üzenetet hordoz, ami meghatározza a következő időszakot.
Szemben áll egymással a TEJÚTON a Nap és a Hold. Azaz a fényt kibocsátó égitest és az önálló fénnyel nem rendelkező égitest. Mondhatni a „szív” és a „lélek”. A látható és a láthatatlan. Hol? A TEJÚT spirálgalaxisa előtt! Azaz az ÉLETFÁN! Ahonnan jövünk, és ahová megyünk. Ahonnan hozzuk isteni képességünket – hogy az anyagot itt a Földön élővé varázsolhassuk.
Hogyan tudunk élővé varázsolni valamit?
Szívvel és lélekkel. Láthatóval és láthatatlannal.
Hol volt – hol nem volt. Kezünkben a mag. Látjuk. De nem látjuk benne a megbúvó teljes növényt. Az életet. Pedig ott van!!
Látjuk? Nem látjuk? Na látjuk…. ?. De legalább tudjuk…

A nagy átalakulás során pedig ne feledjük: minden áldott nap egy áldott nap, csak lássuk is meg benne az áldást!

( Skorpió Stúdió, Esöné Kadnár Marianna írása)


error: Tartalom védve van!