FOLYTATÁS vagy BEFEJEZÉS – az adatkezelési törvény rendelkezése szerint

Vissza az előző oldalra

„Főleg pedig és mindenek előtt Szeress! SZERETET minden jó eredete.”

Köszönjük megtisztelő bizalmadat, hogy a Yotengrit Alapítvány Hírlevél címlistáján szerepelsz és érdeklődést mutatsz a tevékenységünk iránt!

2018. május 25-től – bizonyára már máshonnan is hallottál az adatkezelési törvény előírásairól – soha többé nem küldhetünk Neked Hírlevelet, amennyiben erre vonatkozó igényedet nem erősíted meg.

Kérünk, hogy amennyiben rajta vagy a hírlevél listánkon és esetleg még nem tetted volna meg, viszont továbbra is szeretnéd megkapni a Yotengrit Alapítvány Hírleveleit, hogy első kézből kapj tájékoztatást a Yotengritet érintő eseményekről, hírekről, akkor küldj egy megerősítő emailt az alapitvany@yotengrit.hu címre! Az üzenetbe írd bele, hogy “A jövőben is kérem a Yotengrit Alapítvány Hírlevelét”.

Amennyiben nem tartasz igényt a Hírlevelünkre, semmi tennivalód nincs. Visszajelzésed hiányában adatbázisunkból töröljük az adataidat és több Hírlevelet számodra nem küldünk. Amennyiben szeretnél Hírlevelet kapni, de megfeledkezel a megerősítésről, sajnos ugyanúgy törölnünk kell az adataidat a címlistánkról.

Remélve, hogy közösen vihetjük Veled tovább az ősi magyar bölcseletet, kérjük, erősítsd meg erre vonatkozó szándékodat!

Áldás

Yotengrit Alapítvány


error: Tartalom védve van!