BEMUTATÓ előadás Gergely Erzsébettel 2019.05-04-én

Vissza az előző oldalra

„Főleg pedig és mindenek előtt Szeress! SZERETET minden jó eredete.”

A látható és láthatatlan világ harmonikus összhatásában kiteljesedő női lét megismeréséről indul ősszel Yotengrit szellemiségű női spirituális önismereti csoport, melynek felvezetéseként egy bemutató napot tart Gergely Erzsébet, a tanfolyamot vezető holisztikus bába.

„Talán soha nem gondoltuk át, de az a petesejt, amiből én születtem, ott volt az Édesanyám petefészkében, amikor várta őt a Nagyanyám.” (Gergely Erzsébet)

Időpont: 2019. május 4, szombat, 10 – 17 óráig

Helyszíne: Harmónia Palota

Cím: Budapest, VIII. kerület Múzeum utca 9.

Hozzájárulás: 5000 Ft/fő

Jelentkezés:
https://forms.gle/7yaKhh2UnvnTAqR58
vagy
alapitvany@yotengrit.hu

Részletek:

„Önismeret, a szó köznapi értelmében az önmagunkról való tudást jelöli, azt, hogy ismerjük képességeinket, adottságainkat, vágyainkat, céljainkat, tudatában vagyunk személyiségünk pozitívumainak, de korlátainak, hiányosságainak is. Az önismeret megszerzésnek folyamata születésünktől a halálunkig tart, azaz személyiségünk fejlődése, érése, változása, életünk végégig tartó, szakadatlan folyamat. Célja, a női erőinkben való kiteljesedés, egyre magasabb tudatossági szinten, amely hozzásegít ahhoz, hogy emberi kapcsolataink egyre harmonikusabban, a szeretet rendje szerint működhessenek.

Ez a nap, ízelítő abból az útból, amelyet a csoportos alkalmakon végigjárunk. Ismerkedési lehetőség velem, a módszerrel, amellyel dolgozom, valamint önmagunkkal és egymással. Az egész napos együttlét ideje alatt, a tapasztalataid alapján hozhatod meg a végleges döntést arról, hogy csatlakozol hozzánk és velünk leszel a 7×2 napos csoportfoglalkozásokon.

Témák, a teljesség igénye nélkül: csoportdinamika, csoportos működés szabályai, önismeret jelentősége, együttműködésre hangolódás, női erőket ébresztő gyakorlatok.

Szeretettel várlak!

Gergely Erzsébet holisztikus bába”

 


error: Tartalom védve van!