Gyümölcsoltó Boldogasszony Ünnep

2023-3-21 18:00 - 2023-3-21 21:00
Szeretettel hívunk a Yotengrit Alapítvány Tavaszi Napéjegyenlőség Ünnepére 2023. március 21-én kedd este 18:00-tól a Harmónia Palotába (Budapest VIII., Múzeum utca 9.).
Az esti programot Székely Péter barátunk úti beszámolójával kezdjük, aki közösségünk egyik oszlopos tagja. Ezt követően a szertartásra közös dobolással és énekléssel hangolódunk. Az Ehátos szert Mohos Alexandra és Dr. Darnói Tibor vezeti. Az összejövetel elején és végén lehetőség lesz kötetlen beszélgetésre. Érkezni 18 órától lehet.
Várunk mindenkit, aki szeretné megélni ezt az ünnepi pillanatot egy szeretettel átitatott társaságban. Légy része Te is annak a csodának, amelyet egy ilyen ünnepi alkalom során tapasztalni lehet!
A részvétel ingyenes, de csak regisztrált jelentkezőket tudunk fogadni. A férőhelyek száma korlátozott, a visszaigazolásnál a jelentkezés sorrendjét tudjuk figyelembe venni. Jelentkezni az alapitvany@yotengrit.hu címen lehet!
Szép lenne, ha a hölgyek fehér ruhában, a férfiak fehér ingben érkeznének, de ez nem elvárás, nem előírás. A központban át lehet öltözni.
A terembérhez adományokat, a közös asztalra édes- vagy sós süteményeket és gyümölcsöt köszönettel fogadunk.
Várunk szeretettel!
error: Tartalom védve van!