Rólunk írták

Vissza az előző oldalra

„Főleg pedig és mindenek előtt Szeress! SZERETET minden jó eredete.”

Győr+ Média: Yotengrit: a Csipkerózsika-álomból ébredt bölcselet

http://gyorplusz.hu/cikk/yotengrit_a_csipkerozsika_alombol_ebredt_bolcselet_.html


Győr+ Média: Egy est az útjukat kereső győrieknek – interjú Dr. Darnói Tiborral


Hegedűs Gergely írása: Tündéri segítség Magyarországnak
http://pestpilis.hu/fokuszban/2017/10/tunderi-segitseg-magyarorszagnak


“Örülök, hogy el tudtam menni a keddi előadásra, jó volt! Nagyon kedvelem Darnói Tibor előadásmódját. Tetszik, hogy nem akar senkit meggyőzni semmiről. Amit mond az magával ragadó. És szívvel, lélekkel képviseli a Yotengrit tanításait.” (S.A., 2017.09.20)


“Hálásan köszönöm, hogy vasárnap ismét ott lehettem veletek Rábapatonán. Csodás volt! Élveztem minden percét. Annyira finom,  mély és szeretettel teli volt minden rezdülésünk. Az időjárás még bensőségesebbé alakította a szert. Jó volt ismét együtt Veletek! Olyan mintha kaptam volna egy új Családot.” (M.A., 2017.06.27.)


“Köszönjük a lehetőséget, nagyon jól éreztük magunkat, remek előadások voltak.” (F.M. 2017.06.25.)


“Köszönjük, nagy élmény volt! Tibornak külön, hogy ilyen csodálatra méltó tisztelettel beszélt a Nőkről, már ez felért egy lelki feltöltődéssel. Gyalulkodunk, csiszolódunk.” (U.J., 2017.06.16.)


“…köszönöm azt a sok élményt és tudást, amit Önök által kapok.” (K. A., 2016.09.16)


“Szép nap volt. Jó volt együtt lenni!” (S. A., 2016. 07.02.)


“Örülünk, hogy ott lehettünk! …. Szép és minden valószínűség szerint maradandó élményekkel, s az előadások, beszélgetések inspirációjaként sok-sok gondolattal és néhány kérdéssel jöttünk el onnan. …köszönjük a lelkes előkészítést, szervezést.” (G. P., 2016.06.28.)


“Köszönjük, hogy ott lehettünk, jó volt veletek :)” (I. Gy., 2016.06.28.)


“…megköszönve áldozatos és kitűnő szervezést az Ispiláng sikeréért! Érzékelhető volt, hogy ez egy bemutató-ismertető lehetőség volt, s szeretném mélyebben megismerni a tudást, hogy a bennem levő kérdésekre megkapjam a teljes választ.” (F. G., 2016.06.26.)


“Szeretnénk még egyszer megköszönni a csodás veletek együtt töltött napot. Minden pillanattal szívből tudtunk  azonosulni.” (M. A., 2016.06.25.)

 

 


error: Tartalom védve van!