ISPILÁNG – Nyári Napforduló

2021-6-21 19:30 - 2021-6-21 22:00
Szeretettel hívunk 2021. június 21-én hétfőn este 19:30-kor kezdődő Nyári Napfordulós Ünnepre, melyet Budaörsön szervezünk a Yotengrit hagyományai szerint. A szertartást kedves hagyományőrző barátunk Kerekes Csaba természetgyógyász fogja tartani. Előtte Dr. Darnói Tibor, a Yotengrit Alapítvány elnökének ünnepi köszöntőjét hallhatjátok.
A gyülekező 19:30 órától kezdődik. A szertartás előtt és után lehetőség lesz közös dobolásra, beszélgetésre és a hozott ételek elfogyasztására.
A rendezvényen való részvétel ingyenes. Részvételi szándékodat az alapitvany@yotengrit.hu email címen mindenképpen jelezd, legyél szíves, mert a résztvevők száma korlátozott! A pontos tudnivalókat előtte fogjuk 1-2 nappal a jelentkezőknek elküldeni. A tűzgyújtás csak jó idő esetén kerül megszervezésre. Amennyiben van lehetőséged házi készítésű édes vagy sós süteményt, illetve gyümölcsöt hozni, köszönettel vesszük. Ha van dobod, csörgőd, kedvenc dalod, azt is feltétlenül hozd magaddal! Hívd meg barátaidat és ismerőseidet is!
Várunk szeretettel!
Áldás
(Háttérkép: Dávid Júlia “A Föld Tüze” című alkotása
error: Tartalom védve van!