Mindenki embernek születik, de EMBERRÉ VÁLNI KELL (1)

Vissza az előző oldalra

„Főleg pedig és mindenek előtt Szeress! SZERETET minden jó eredete.”

Az emberiség zsákutcában van, így AZ EMBERISÉG NEM TUD MEGSZÜLETNI.

AZ EMBER URA GONDOLATAINAK, CSELEKEDETEINEK, ÖNMAGÁNAK, az emberek viszont csak sodródnak – időtlen idők óta, beleragadva a hibás mintákba. A KIÚT A FELÉBREDÉS ÉS A FELEMELKEDÉS.

Amíg csak ábrándozunk erről, az nem több, mint utópia, mert semmi nem változik. Nem elég tehát a sóvárgás, CSELEKEDNI KELL. El kell hagyni ezt a tudatminőséget, amely évezredek óta kalitkába zárva tartja az emberiséget. Sok tanítás utal arra, hogy mi AZ ÚT, de kevés tanítás tudja ezt a hétköznapok szintjén értelmezni, elmagyarázni és megvalósíthatóan átadni. A YOTENGRIT az egyik bölcselet, amely erre TISZTA IRÁNYT MUTAT. A szabad akarat ugyan erre mindig lehetőséget kínál(t), de az ösztönlétben rekedt embernek még nincs szabad akarata, ő csak sodródik, vele csak történnek a dolgok, bármit is gondoljon önmagáról. Itt, a poláris tudat alá-fölé rendelő viszonyában csak harc létezik, valódi békesség és szeretet nem jöhet létre. BÉKESSÉG és SZERETET csak az EMBERRÉ VÁLÁS útján, az emelkedettségben megszülető mellérendelő, duális tudatminőségben lehetséges. De ezért tenni kell. Ezért tenni lehet.

Éljünk hát a lehetőséggel, és cselekedjünk! Emeljük fel önmagunkat, családunkat és a nemzetet! Mert az fog megvalósulni, amit mi teremtünk. Ha káosz, ítélkezés, harag, gyűlölet és békétlenség ural bennünket, akkor azt. Ha egyensúly, elfogadás, békesség és szeretet hat át bennünket, akkor azt.

Hogy ez a felemelkedés mielőbb valósággá válhasson, a YOTENGRIT bölcseletének fő tanításait egy sorozatban adjuk közre a következő hetekben.

A lehetőség előttünk áll, az iránytű (a bölcselet) a kezünkben van. Tarts velünk és kérünk, segítsd megosztásokkal, hogy minél többekhez eljuthasson a tan! Köszönjük és mindnyájunknak jó utat!

Áldás

(Dr. Darnói Tibor)


error: Tartalom védve van!