Gondolatok a Yotengritről – Dr. Darnói Tibor jegyzete

Vissza az előző oldalra

„Főleg pedig és mindenek előtt Szeress! SZERETET minden jó eredete.”

Mottó: „Aki érti, érti.” (Máté Imre)

A Yotengrit történelmi jelentősége

Bölcs tisztánlátással, Máté Imre – utódlásának megbízatása mellé – a következő fő feladatokat hagyta meg számomra:

„Neked kell átvinned a Yotengritet a Fénybe!
Közelebb kell vinni az emberekhez a tant!
Neked kell a kancsót meg töltened vízzel!”

Ott, akkor, egymás szemébe nézve mindketten tudtuk, hogy ez a maga teljességében mit jelent igazán. Első gondolatom az volt, hogy mindez csak a tan mély megértésén és tiszta megélésén keresztül lehetséges – összefogásban. Mert a Yotengrit erről szól, és erre teremt lehetőséget.

Kevés tanítás vezet olyan magaslatba, amely kiutat mutathat a jelen kor válságából. Az egyik ezek közül a Yotengrit. Történelmi pillanat és lehetőség ez arra, hogy a bölcselet minél több embert megismertessen a tiszta, isteni REND-del, és ráébresszen mindenkit arra, hogy ez a TUDÁS bennünk él. Ezt a csodát egyszer már majdnem sikeresen, örökre eltörölték. A Yotengrit mostani felbukkanása nem véletlen, s ezt a lehetőséget felelősséggel kell megragadnunk. A küldetés sikerét bárdolatlan megnyilvánulások nem kockáztathatják, így minden a lehető legtisztább minőségben, a “három nádszál” mentén kell, hogy történjen.

Mivel a helyes út az egyén “gyalulkodásán” át vezet, folyamatosan kell “csiszolódnunk”, hogy mindnyájan egyre magasabbra jussunk “lelkünk 49 lépcsőfokán”. Mindenki fontos, mindenki értékes, aki ebben együttműködne, mindenkit szeretettel várunk – “aki érti, érti”.

A folytatás hamarosan következik. Köszönöm a megtisztelő figyelmet, áldás!

Dr. Darnói Tibor

(Az idézetek Máté Imrétől, ill. Máté Imre Yotengrit című könyvéből származnak)


error: Tartalom védve van!