Tájékoztató Máté Imre szellemi hagyatékáról

Vissza az előző oldalra

„Főleg pedig és mindenek előtt Szeress! SZERETET minden jó eredete.”

Tisztelettel tájékoztatunk minden kedves érdeklődőt, hogy Máté Imre teljes munkássága, szellemi hagyatéka Örököseire, közvetlen családjára szállt.

Máté Imre a YOTENGRIT Szellemiség továbbvitelére Dr. Darnói Tibort kérte fel, így az Örökösök megerősítésével Máté Imre bácsa elrendelése szerint a YOTENGRIT és Büün komplett anyaga, a Kormorán Rend és Máté Imre személyes hagyatéka Dr. Darnói Tibor gondozásába került. A hagyaték kezelését a Yotengrit Alapítvány végzi.

A YOTENGRIT hivatalos fóruma a www.yotengrit.hu weboldal és a Yotengrit Alapítvány Facebook oldala.

Máté Imre szellemi hagyatékával, a YOTENGRIT és Büün tanokkal, eszmerendszerrel kapcsolatos hivatalos nyilatkozatot, bármely megnyilatkozást csak és kizárólag Máté Imre Örökösei, jogutódjai, Dr. Darnói Tibor vagy az általuk külön erre felhatalmazott személyek jogosultak tenni. Nevezetteken kívül más személy által Máté Imre és a YOTENGRIT illetve Büün nevében tett bármely nyilatkozat nem minősül hivatalos kinyilatkoztatásnak. Hiteles közlési és tájékoztatási fórum egyedül a www.yotengrit.hu weboldal és a Yotengrit Alapítvány Facebook oldala.

A YOTENGRIT és Büün tannal, eszmerendszerrel, Máté Imre szellemi hagyatékával kapcsolatos bármely megnyilatkozás (előadás, rendezvény, nyilatkozat, riport, cikk, stb. – bármely médiában és módon) kizárólag a fent nevezett személyek előzetes írásos jóváhagyásával történhet. Ebben a témában érdeklődni az alábbi elérhetőségen lehet: alapitvany@yotengrit.hu

 

Máté Imre Örökösei és jogutódjai


error: Tartalom védve van!