KARA-CSÁN Téli Napforduló Ünnepe

2023-12-21 18:00 - 2023-12-21 21:00
Szeretettel hívunk a Yotengrit Alapítvány Téli Napforduló Ünnepére 2023. december 21-én csütörtök este 18:00 órától, melyre Budapesten kerül sor.
Ehátos szert tartunk a Yotengrit hagyományai szerint. A szerre közös dobolással és énekléssel hangolódunk, melyet Mohos Alexandra és Dr. Darnói Tibor fog vezetni. Az összejövetel elején és végén lehetőség lesz kötetlen beszélgetésre. Érkezni 18:00 órától lehet.
Várunk mindenkit, aki szeretné megélni ezt az ünnepi pillanatot egy szeretettel átitatott, nagyszerű társaságban. Légy része Te is annak a csodának, amelyet egy ilyen összejövetelen tapasztalni lehet!
A részvétel ingyenes, de elő-regisztrációhoz kötött. A férőhelyek száma korlátozott, a visszaigazolásnál a jelentkezés sorrendjét tudjuk figyelembe venni. Jelentkezni az alapitvany@yotengrit.hu címen lehet!
Szép lenne, ha a hölgyek fehér ruhában vagy szoknyában, a férfiak fehér ingben érkeznének, de ez természetesen nem elvárás, nem előírás. A központban át lehet öltözni.
A terembérhez adományokat, a közös asztalra saját készítésű édes- vagy sós süteményeket és gyümölcsöt köszönettel fogadunk.
Várunk szeretettel!
error: Tartalom védve van!