Esketések- 2

Vissza az előző oldalra

„Főleg pedig és mindenek előtt Szeress! SZERETET minden jó eredete.”

Esketés a Yotengrit-Büün hagyományrendje szerint Kerekes Csaba vezetésével és az Égiek áldásával.

Egymás megbecsülésében, szeretetben kiteljesedő, boldog házasságot kívánunk a párnak, akik az alábbi szép összefoglalóval mondtak köszönetet a szertartásért:

“Gáborral 11 éve vagyunk együtt, hosszú volt az út az esküvőig. Épp ezért méltóképp szerettünk volna ünnepelni, olyan szertartásra vágytunk, ami által megkaphatjuk az égiek áldását a további közös életünkre. Így kerültünk kapcsolatba a Yotengrit Alapítvánnyal, rajtuk keresztül is Csabával.

A szertartás helyszíne Sikátor volt, egy kis falu a Bakony lábánál.
Gábor gyerekként ott nőtt fel, sok emlék köti oda. Ki az erdő szélére, a dombtetőre képzeltük magát a szertartást, hisz hol is lehetnénk közelebb a Jóistenhez mint a természetben.

A szertartásra történő felkészülés is élmény volt; a helyi forrásvíz, gyümölcs, friss tej beszerzése a helyi termelőtől már önmagában is egy szertartásos felkészülés volt az eseményre. Minden annyira természetesen és egyszerűen zajlott.

Reggel 10-re mentünk ki a helyszínre, addigra Gábor és Csaba már mindent előkészítettek.
A hely szelleme hihetetlen módon és elképesztő erőkkel támogatott bennünket. A táj szinte remegett az energiáktól, a tűz olyan energiával égett mintha beszélt volna hozzánk, a szél fújt és Boldogasszonytól kért áldáskor még az eső is eleredt hatalmas cseppekben valós áldásként, ám mire Csaba elmondta a szöveget az eső abba maradt. A szertartás végén egy holló is megjelent, mintegy megerősítve az égiek jóváhagyását.
A föld szinte itta a tejet és a bort, annyira csodálatos volt, hogy nehéz szavakba önteni.Abban a fél órában együtt volt minden és mindenki, szellem és matéria.
A család is megrendült, mindenki átérezte az ott megjelent erőket és jóságot.

Csaba remekül vezényelte a szertartást, kedvessége és szerénysége nagyban hozzájárult az ünnep emelkedettségéhez.

Köszönjük tehát a Yotengrit Alapítványnak ezt a hatalmas élményt és beavatást. Még be kell várnunk a lelkünket, addig is beszéljenek tovább a képek .


error: Tartalom védve van!