Ha a nyelv fertőződik……

Vissza az előző oldalra

„Főleg pedig és mindenek előtt Szeress! SZERETET minden jó eredete.”

collage2

„Ha a nyelv fertőződik, a megfertőzött nyelvet anyanyelvként beszélők logikarendszere is kárt szenved.”

Felbecsülhetetlen kincs, hogy napjainkban van, aki a Czuczor-Fogarasi rendszer alapján tanít magyar nyelvet általános iskolában és megtisztelő, hogy eljön előadást tartani a Három Nádszál Yotengrit Klubba!

Molnárné Czeglédi Cecília mestertanár és Dr. Molnár Zsolt gondolkodáskutató interaktív előadásában napjaink legégetőbb nyelvi kérdéseire fogunk választ kapni. A gondolkodás folyamata, szerkezete, a gyakorlati gondolkodásfejlesztés módszere kerülnek bemutatásra a Czuczor-Fogarasi rendszer tükrében. Az elméleti alapok ismertetését követő gyakorlatok a hangfestészet, nyelvi alkotás, szóbokrok lesznek, melybe a hallgatóságot is bevonják az előadók.

Molnárné Czeglédi Cecília tanító, innovátor mestertanár. Tanítás- és oktatásfejlesztéssel foglalkozik. A gyakorlati gondolkodásfejlesztési rendszer kidolgozója és alkalmazója. Munkája kiterjed e rendszer bevezetésére, az alkalmazás folyamatos irányítására és segítésére is. Több tanulmány, oktatási segédeszköz és könyv szerzője.

Dr. Molnár Zsolt gondolkodáskutató, -fejlesztő. Doktori kutatási területe a szervezet, mint kognitív rendszer volt; jelenleg kognitív rendszerek kutatásával, fejlesztésével foglalkozik az oktatás, vezetés-szervezés, informatikai fejlesztések területén. Több tanulmány és könyv szerzője. Legutóbb kiadott könyvei: Ismerettudomány – a megismerés és cselekvés rendszere; Czuczor és Fogarasi forradalmi igazságai.

Várunk mindenkit szeretettel erre a különleges alkalomra! (Részletek a Közelgő események alatt.)

Áldás

(Az idézet Máté Imre Yotengrit című könyvéből származik)


error: Tartalom védve van!