Ispiláng – A Szellem Ünnepe Rábapatonán

Vissza az előző oldalra

„Főleg pedig és mindenek előtt Szeress! SZERETET minden jó eredete.”

Szeretettel hívunk mindenkit 2017. június 25-én ISPILÁNG, a nyári napforduló ünnepére, mely a SZELLEM ünnepe.

Immár többéves hagyomány, hogy ezt az ünnepet Rábapatonán – kedves házigazdáink Győre Gabriella és Molnár Ferenc felajánlásával és vendégszeretetével a Diófa Étteremben és a hozzá tartozó csodálatos környezetben – tartjuk.

Egy kis ízelítő az ottani hangulatból:

http://www.clubdio.hu/ és

https://www.facebook.com/clubdio/?fref=ts

A tavalyi ünnep különlegessége volt a közös Áldos készítés, amit szeretnénk az idén is megismételni. Ehhez kérnénk, hogy ha tudtok, hozzatok saját kertből vagy megbízható piaci forrásból származó zöldségeket, és ezt jelezzétek a jelentkezéssel együtt! Amennyiben nincs ilyen lehetőségetek kérnénk, hogy egy tál házi készítésű süteménnyel, pogácsával vagy a munkátok felajánlásával járuljatok hozzá a KÖZös étkezéshez. Ha van esetleg a közeletekben forrásvíz – és tudnátok hozni a főzéshez – köszönettel vennénk!

Két egyedülálló előadást tervezünk erre a napra: Dr. Darnói Tibort, a Yotengrit Alapítvány elnökét hallhatjátok délelőtt és Gergely Erzsébet, holisztikus bábát délután. Részletek a mellékelt meghívóban.

Az idén is lesznek közös gyakorlatok, ráhangolódás, és a napot egy közös szertartás zárja, amely a Rába parton kerül megtartásra.

Marad bőven idő ismerkedésre és beszélgetésre is.

A programon való részvétel ingyenes, de előregisztrációhoz kötött, melyet az alapitvany@yotengrit.hu címen tehettek meg! Adományokat a rendezvény céljára köszönettel elfogadunk!

Ha szeretnél Te is kiszakadni a hétköznapokból, és egy remek társaságban töltenél egy szép nyári napot, gyere el, várunk szeretettel!

Áldás


error: Tartalom védve van!