Három Nádszál Klubest – 2016 március

Vissza az előző oldalra

„Főleg pedig és mindenek előtt Szeress! SZERETET minden jó eredete.”

A Kárpát-Haza magyar szemmel, magyar szívvel

2016. március 22-én Chemez Farkas lélekemelő útibeszámolóját hallhattuk a Három Nádszál Yotengrit Klubban. A gyönyörű tájak szépségén keresztül repítette a hallgatóságot a magyar lelkület, szellemiség és bölcselet magaslataira. Már a térképen megjelenített útvonal szimbolikusan is jelezte, hogy varázslatra készül.

Kifejtette: „Azt, hogy mi magyarok az ősi ázsiai bölcsek örökségével felvértezve vagyunk jelen Európában és a Kárpát-medencében, meglehet, hogy csak az ősi vallás újraélésével bizonyíthatjuk be.” Hangsúlyozta, hogy „az ősi, ázsiai vallások jelentős részének alaptételei közt megtaláljuk a női istenség, avagy az Istenanya tiszteletét”.

A történelmi események tükrében rámutatott, hogy „lehetetlen nem észrevennünk a magyarság évezredes küzdelmét az ősi szentháromság, az ősi keleti hit, illetve az őskereszténység helyreállításáért”.

Natália nővér látomásain és a Pálos rend szentjein keresztül megerősítette azokat a jövendöléseket, melyek a magyarság szerepét emelik ki a jelen korszakváltásban.

„Fiatal korom óta érzem úgy, hogy Magyarországon valahogy minden igazibb” – mondta, s mindez visszaigazolódott az emberek lelkületén, vendégszeretetén, a magyarság művészeti, építészeti, zenei hagyatékán át. Ady Endre szavaival „Sósabbak itt a könnyek és a fájdalmak is mások, Ezerszer messiások a magyar messiások.”

Köszönjük az élményt és várjuk a folytatást!


error: Tartalom védve van!