„Az a petesejt, amiből én születtem ott volt az Édesanyám petefészkében, amikor várta őt a Nagyanyám.”

Vissza az előző oldalra

„Főleg pedig és mindenek előtt Szeress! SZERETET minden jó eredete.”

Köszönjük Gergely Erzsike csodálatos előadását, amelyre sokan rárezdültünk, hogy mennyire is csodálatos dolgot őrzünk és képviselünk azzal, hogy NŐnek születhettünk. „Nőnek születni áldás és gyönyörűség, ha megismerjük és hagyjuk hatni a bennünk lévő őserőt.”

Többek között elmondta nekünk, hogy amikor a Virágzás, a Holdidő állapota van, akkor vagyunk mi NŐk a legnyitottabbak a magasabb szintű energiák befogadására. Ebben az állapotban például a szoknya viselése megőrzi a Boldogasszony terét, vagy a 13 kis bugyrocskából álló gyógynövényeket tartalmazó úgynevezett Holdöv, hogyan tud segíteni minket NŐket ebben az időszakban.

A virágkoszorú fontos kellék mind a Holdidőbe lépett kislányok megünneplésénél, mind a szülés előtti Aranykapu szertartásnál. Ez azt mutatja, hogy a koszorú viselője egy királynő és vele van Boldogasszony ereje.

A szülés egy olyan folyamat, amely során megváltozik a tudatállapotunk. A bába feladata az ehhez szükséges erőtér nyitása, őrzése és védése. Ő az, aki segít ebben a megváltozott tudatállapotban maradni és segít összekapcsolódni Boldogasszony erejével.

Aki nem tudott ott lenni, az legközelebb június 25-én hallhatja őt Rábapatonán ISPILÁNG ünnepén, ahova mindenkit várunk szeretettel!

Áldás

(írta: M.A)


error: Tartalom védve van!