Három Nádszál Klubest – 2019. február

Vissza az előző oldalra

„Főleg pedig és mindenek előtt Szeress! SZERETET minden jó eredete.”

Köszönjük a legutóbbi Három Nádszál Klub előadás (YOTENGRIT – út az ébredőknek, iránytű a Nemzetnek, esély az emberiségnek) résztvevőinek, hogy személyes jelenlétükkel emelték az est fényét!

Várunk mindenkit szeretettel a következő alkalmakkor is, hogy egyre többen és többen képviselhessük a bölcseletet.

Néhány vélemény megosztásával szeretnénk felidézni az előadás hangulatát:

„A tegnapi est lenyűgöző volt. Köszönjük!”  (KI)

„Tibor kedves, szépséges volt, kedves és fényes. Koncentrált. Finom hangolásokkal. Lelket emelő és melengető.” (SI)

„A keddi alkalom ezért is volt jó, mert az eredeti mondandót más gondolat is színezhette. Ezek az útmutatások erősítették egymást.” (BI)

„Szeretném megköszönni az előadást, nagyon szép és összeszedett volt, sok bennem is forgó kérdésre választ adott. Mindig töltő és nyugtató hatással vannak rám a bölcselet és az előadásaid gondolatai, melyek segítenek kicsit kiszakadni az anyagi gondolkodásból és emlékeztetnek, hogy van egy magasabb minőség és nem kell ebben megragadni. Nagyon köszönjünk a szervezést és az Alapítvány összetartó erejét!” (EM)

„Mindig élmény számomra Tibit újra és újra hallgatni, rám mindig hatással van, és egyre mélyebben belelátok a Yotengritbe.” (MI)

„Kedves Dr. Darnói Tibor! Köszönöm, hogy részt vehettem a fantasztikus Yotengrit alapítványi programon, előadásodon! Ismét egy új dimenziót kaptam létünkről, földi feladatunkról, a világban rendet teremtő lehetőségről. Ezt az építkezést is alul, az embereknek egymás között kell kezdeni, ahogy sok mást is.” (HM)

 

Áldás


error: Tartalom védve van!