Saját rendezvények

Vissza az előző oldalra

„Főleg pedig és mindenek előtt Szeress! SZERETET minden jó eredete.”

< 2023 >
December
«
»
 • 01
  01.December.Péntek

  18:00 -20:30
  2023-12-01
  Harmónia Palota, 1088 Budapest, Múzeum u. 9.
  Cannot determine address at this location.

  KILENC KAPUN TÚLI LÉTBE
  ISZ-gyakorlatok

  “Kilenc kapun túli létbe, ……. Égi világ közepébe.” (Dr. DT.)

  Az ISZ-gyakorlatok során az Álmodó Lelkünkkel utazunk. A gyakorlatok “idők és terek orsóján” varázslatos élményt adnak és megtapasztaláshoz segítenek a lehetőségeinket illetően a lelki – szellemi fejlődés útján.

  Szeretettel hívunk a Három Nádszál Klubbeszélgetésre 2023. október 13. 18:00-tól, ahol szeretnénk közös gyakorlási lehetőséget biztosítani.

  Első körben azokat az érdeklődőket tudjuk fogadni, akik az októberi alkalommal is részt vettek a gyakorláson. Amennyiben lesz visszamondás, akkor tudunk új jelentkezőknek is helyet biztosítani.

  Helyszín: Harmónia Palota, Budapest, Múzeum utca 9., (Az utca névre kattintva megjelenik a térkép).

  A program adományos, melynek ajánlott összege 2.000 Ft.

  Szeretnénk kérni, hogy a Klubbeszélgetésre az alapitvany@yotengrit.hu email címen regisztráljatok! Minden esetben küldünk visszaigazoló email-t. Az eseményre korlátozott számban tudunk résztvevőket fogadni és a jelentkezés sorrendjét tudjuk figyelembe venni.

  Tisztelettel felhívjuk a figyelmeteket arra, hogy a FB-on, Messengeren történő jelölést, üzenetet nem tudjuk regisztrációnak elfogadni, ezért ne ezeken a felületeken jelentkezzetek be!

  Köszönjük megértéseteket! A lemondást az alapitvany@yotengrit.hu címen lehet megtenni.

 • 21
  21.December.Csütörtök

  18:00 -21:00
  2023-12-21
  Szeretettel hívunk a Yotengrit Alapítvány Téli Napforduló Ünnepére 2023. december 21-én csütörtök este 18:00 órától, melyre Budapesten kerül sor.
  Ehátos szert tartunk a Yotengrit hagyományai szerint. A szerre közös dobolással és énekléssel hangolódunk, melyet Mohos Alexandra és Dr. Darnói Tibor fog vezetni. Az összejövetel elején és végén lehetőség lesz kötetlen beszélgetésre. Érkezni 18:00 órától lehet.
  Várunk mindenkit, aki szeretné megélni ezt az ünnepi pillanatot egy szeretettel átitatott, nagyszerű társaságban. Légy része Te is annak a csodának, amelyet egy ilyen összejövetelen tapasztalni lehet!
  A részvétel ingyenes, de elő-regisztrációhoz kötött. A férőhelyek száma korlátozott, a visszaigazolásnál a jelentkezés sorrendjét tudjuk figyelembe venni. Jelentkezni az alapitvany@yotengrit.hu címen lehet!
  Szép lenne, ha a hölgyek fehér ruhában vagy szoknyában, a férfiak fehér ingben érkeznének, de ez természetesen nem elvárás, nem előírás. A központban át lehet öltözni.
  A terembérhez adományokat, a közös asztalra saját készítésű édes- vagy sós süteményeket és gyümölcsöt köszönettel fogadunk.
  Várunk szeretettel!

error: Tartalom védve van!