Saját rendezvények

Vissza az előző oldalra

„Főleg pedig és mindenek előtt Szeress! SZERETET minden jó eredete.”

< 2022 >
Szeptember
«
»
 • 18
  18.Szeptember.Vasárnap

  12:30 -19:00
  2022-9-18

  Érkezés 12 órától.

  Ha szeretnél ott ebédelni, a helyszínen tudsz majd rendelni a Diófa Vendéglő kínálatából. Az étlapot itt lehet megtekinteni:
  https://www.clubdio.hu/index.php?option=com_content…

  14 óráról Dr. Darnói Tibor előadása lesz hallható a világunkat éríntő aktuális témákról, melynek címe “Jelen”kór”kép” a Yotengrit bölcselet tükrében. Az előadás után lesz egy kis idő kérdezni is.

  17:30-tól Ehátos szert tartunk az ártéri területen. A közös dobolást és a szert Mohos Alexandra és Dr. Darnói Tibor fogja vezeti.

  FONTOS! Ha az előadás előtt szeretnél ebédelni, kérjük érkezzél meg 12:30-ig, hogy legyen idő az ebédet megrendelni és elfogyasztani! Kérjük, ha szeretnél ebédelni, ezt jelezd majd a jelentkezésnél legkésőbb 2022. szeptember 17-e 16 óráig, hogy jelezni tudjuk a házigazdáknak, hány főre számítsanak.

  Ha van dobod, csörgőd, kérjük hozd magaddal, hogy be tudjál kapcsolódni a közös dobolásba. Yotengrites énekeket is fogunk tanítani.

  Szeretnénk kérni, hogy részvételi és ebédelési szándékodat, és hogy hány fővel érkezel, feltétlenül jelezd az alapitvany@yotengrit.hu email címen! Ha bármilyen kérdésed van a rendezvénnyel kapcsolatban, azt is ezen az email címen teheted meg.

  A rendezvényen való részvétel ingyenes (az ebédet mindenki egyénileg rendezi), a rendezvény céljára támogatást, bármilyen felajánlást köszönettel fogadunk!

  Kérjük, hívjatok barátokat, ismerősöket, akik a Rábaközben vagy a környéken élnek, és akiket érdekel a Yotengrit bölcselete.

  Várunk szeretettel!


error: Tartalom védve van!