Saját rendezvények

Vissza az előző oldalra

„Főleg pedig és mindenek előtt Szeress! SZERETET minden jó eredete.”

< 2018 >
Június
«
»
H.K.Sze.Cs.P.Szo.V.
    123
45678910
111213141516
 • 10:00 -19:00
  2018-6-16

  Szeretettel hívunk mindenkit 2018. június 16-án, szombaton 9:30-tól ISPILÁNG, a nyári napforduló ünnepére, mely a SZELLEM ünnepe.

  Immár többéves hagyomány, hogy ezt az ünnepet Rábapatonán – kedves házigazdáink Győre Gabriella és Molnár Ferenc felajánlásával és vendégszeretetével a Diófa Étteremben és a hozzá tartozó csodálatos környezetben – tartjuk.

  Egy kis ízelítő az ottani hangulatból:
  http://www.clubdio.hu/ és https://www.facebook.com/clubdio/?fref=ts

  Idén sem marad el a közös Áldos készítés, ehhez kérnénk, ha tudtok, hozzatok saját kertből vagy megbízható piaci forrásból származó zöldségeket, és ezt jelezzétek a jelentkezéssel együtt! Amennyiben nincs ilyen lehetőségetek kérnénk, hogy egy tál házi készítésű süteménnyel, pogácsával vagy a munkátok felajánlásával járuljatok hozzá a KÖZös étkezéshez. Ha van esetleg a közeletekben forrásvíz – és tudnátok hozni a főzéshez – köszönettel vennénk!

  Két izgalmas és érdekes előadást tervezünk erre a napra: Dr. Darnói Tibort, a Yotengrit Alapítvány elnökét és Gergely Erzsébet, holisztikus bábát hallhatjátok. Részletek a mellékelt meghívóban.

  Az idén is lesznek közös gyakorlatok, ráhangolódás, és a napot egy közös szertartás zárja, amely a Rába parton kerül megtartásra Kerekes Csaba vezetésével.

  Természetesen marad bőven idő ismerkedésre és beszélgetésre is.

  A programon való részvétel ingyenes, de előregisztrációhoz kötött, melyet az alapitvany@yotengrit.hu címen tehettek meg! Adományokat a rendezvény céljára köszönettel elfogadunk!

  Ha szeretnél Te is kiszakadni a hétköznapokból, és egy remek társaságban töltenél egy szép nyári napot, gyere el, várunk szeretettel!

  Áldás

   

17
18192021222324
2526272829
 • 18:30 -21:30
  2018-6-29

  „Ahol a Nőket kizárják a döntésből, cselekvésből, a köz megfoszttatik a cselekvések felétől, az értelem kétharmadától és a sejtések háromnegyedétől!”

  Megszívlelendő intelem, mely rámutat napjaink egyik súlyos hiányosságára, hogy a Nők nem kapnak elegendő szerepet. A NŐ cselekvésében megnyilvánul gyengédsége, finomsága, lágysága, szeretete, értelméhez társul szegődik a szíve, sejtésében megjelenik a rend és feltárul a teljesség. Női bölcsesség ez, amely a Férfi bölcsességgel együtt üdvösség, ember és az Egek javára. Ebben nincs helye versengésnek, irigységnek, gőgös önérzetnek, büszkeségnek – csak együttes felemelő szolgálatnak.

30 

error: Tartalom védve van!