Saját rendezvények

Vissza az előző oldalra

„Főleg pedig és mindenek előtt Szeress! SZERETET minden jó eredete.”

< 2019 >
Június
«
»
 • 14
  14.Június.Péntek

  18:00 -21:00
  2019-6-14

  Gergely Erzsébet holisztikus bába előadása a NŐI KLUB a 2000-es évek szellemében szervezésében.

  „Talán soha nem gondoltuk át, de az a petesejt, amiből én születtem, ott volt az Édesanyám petefészkében, amikor várta őt a Nagyanyám.” Gergely Erzsébet

  Ezen az estén Erzsébet a Yotengrit világképén keresztül fejti ki számunkra a létezés, az életerő, a női-férfi lét, a születés, a halál, a bábaság értelmét, szellemiségét. És azt, hogy NŐNEK születni igenis áldás és gyönyörűség, ha megismerjük és hagyjuk hatni a bennünk lévő őserőt.
  Ehhez pedig egy nagy adag önismeret is szükségeltetik.

  „Önismeret, a szó köznapi értelmében az önmagunkról való tudást jelöli, azt, hogy ismerjük képességeinket, adottságainkat, vágyainkat, céljainkat, tudatában vagyunk személyiségünk pozitívumainak, de korlátainak, hiányosságainak is. Az önismeret megszerzésnek folyamata születésünktől a halálunkig tart, azaz személyiségünk fejlődése, érése, változása, életünk végégig tartó, szakadatlan folyamat. Célja a női erőinkben való kiteljesedés, egyre magasabb tudatossági szinten, amely hozzásegít ahhoz, hogy emberi kapcsolataink egyre harmonikusabban, a szeretet rendje szerint működhessenek.”

  Mai világunk alá-fölérendeltségben működik. Szembenállás megosztottságot szül, VAGY-VAGY világa az örök konfliktust tartja fenn.

  Az ősi magyar szellemiség viszont mellérendel, szembenállás helyett az együttállást hirdeti, ahol az energiák erősítik egymást. IS-IS világa, az együtt hatás és felemelkedés megvalósításának útja.

  Ezen az estén töltsük meg a kancsót vízzel!
  Azaz a NŐI minőséget segítsük az őt megillető, méltó helyére kerülni.

  Főleg pedig és mindenek előtt SZERESSÜNK!
  Hiszen a SZERETET minden jó eredete.

  VÁRUNK HÁT SOK SZERETETTEL!

  IDŐPONT: 2019. JÚNIUS 14. PÉNTEK 18.00
  HELYSZÍN: Lotus Életmódközpont Érd, Burkoló u. 2.

  BELÉPŐJEGY, TEREMBÉRLET: 1.500,- Ft

  Bővebb info:

  https://www.facebook.com/events/2292357380860670/

 • 16
  16.Június.Vasárnap

  10:00 -12:00
  2019-6-16

  Kezdeményező, szervező: Lángh Ildikó

  A kopjafa avatást követően Ispiláng Ünnep Rábapatonán a Diófa Vendéglőben (Rábaszer u.2.).
  Várunk mindenkit szeretettel!

 • 16
  16.Június.Vasárnap

  11:00 -20:00
  2019-6-16

  Szeretettel hívunk a 2019. június 16-án, vasárnap megrendezésre kerülő ISPILÁNG – Nyári Napforduló Ünnepére.

  Immár többéves hagyomány, hogy ezt az ünnepet Rábapatonán – kedves házigazdáink Győre Gabriella valamint Molnár Ferenc felajánlásával és vendégszeretetével a Diófa Étteremben és a hozzá tartozó csodálatos környezetben – tartjuk.

  Az Ispiláng Ünnep Rábapatonán a kopjafaavatás után kezdődik. Az átjutás egyik helyről a másikra egyénileg történik.

  13 órától minden résztvevő a Yotengrit Alapítvány vendége a közös ebéden. A zöldség Áldost a Diófa Vendéglő udvarán tudjuk majd elfogyasztani. A nap folyamán van lehetőség igény esetén egyéni pizza rendelésre is a helyszínen.

  Ebéd után Máté Hajnal, Máté Imre bácsa leánya köszönti az egybegyűlteket, azt követően pedig délután két izgalmas előadás következik:

  Prof. Dr. Papp Lajos: Magyar Őseim hagyatéka, üzenete, parancsa

  Dr. Darnói Tibor, a Yotengrit Alapítvány elnöke: Yotengrit hagyaték – sorsfordító küldetés, üzenetek, intelmek

  A napot közös szertartással zárjuk a Rába parton, melyet Őseink emlékére, tiszteletére ajánlunk. A szertartást Regős Ajtony vezeti.

  Természetesen bőven marad idő ismerkedésre és beszélgetésre is.

  Az idei Áldost – a rendkívüli menetrend miatt – nem tudjuk közösen elkészíteni, ezért az ehhez szükséges előkészületeket szombat délután fogjuk megtenni. Ha a környéken laksz, és ebben szívesen segítenél, kérjük, hogy jelezd felénk!

  Szeretnénk kérni, hogy az idén is járulj hozzá valamilyen saját, házi készítésű finomsággal a közös asztal kínálatához, ha teheted. Ide lehet hozni kenyeret, sós és édes süteményeket, vegetáriánus pástétomokat, gyümölcsöket. Ha van lehetőséged forrásvizet hozni, kérjük, hogy jelezd!

  Szükség lesz majd segítségre az ebéd felszolgálásához és a tűzrakóhely előkészítéséhez.

  A programokon való részvétel ingyenes, de az Ispiláng Ünnepen való részvételhez regisztrációt kérünk. Az ebéd miatt szeretnénk tudni, hogy közelítőleg hány főre számíthatunk. Szeretnénk a figyelmedet felhívni, hogy az eseményre az alapitvany@yotengrit.hu címen lehet jelentkezni. Adományokat a rendezvény céljára köszönettel elfogadunk!

  Ha szeretnél Te is kiszakadni a hétköznapokból, és egy remek társaságban töltenél egy szép nyári napot, gyere el, várunk szeretettel!

  Áldás

  (Kép: Dávid Júlia alkotása)

 • 21
  21.Június.Péntek

  21:00
  2019-6-21

  Szeretettel hívunk 2019. június 21-én péntek este 21:00 órakor kezdődő Nyári Napfordulós Szertartásra, melyet Budaörsön szervezünk a Yotengrit hagyományai szerint. A szertartást hagyományőrző barátaink fogják tartani: Kerekes Csaba természetgyógyász, aki Máté Imre bácsa egyik régi tanítványa és Sipos Zoltán természetgyógyász.

  A gyülekező 20:00 órától kezdődik a Törökugrató-hegyen a volt bánya területén (Törökugrató utca, kb. 10-15 perc séta a buszmegállótól, a busz Kelenföldről indul). A szertartás után lehetőség lesz közös dobolásra, beszélgetésre és virrasztásra.

  A rendezvényen való részvétel ingyenes. Részvételi szándékodat az alapitvany@yotengrit.hu email címen jelezd, legyél szíves! A pontos részleteket előtte fogjuk 1-2 nappal a jelentkezőknek elküldeni. A tűzgyújtás csak jó idő esetén kerül megszervezésre. Amennyiben van lehetőséget házi készítésű édes vagy sós süteményt, illetve gyümölcsöt hozni, köszönettel vesszük. Ha van dobod, csörgőd, kedvenc dalod, azt is feltétlenül hozd magaddal! Hívd meg barátaidat és ismerőseidet is!

  Várunk szeretettel!

  Áldás

  Háttérkép: Dávid Júlia “A Föld Tüze” című alkotása


error: Tartalom védve van!