Saját rendezvények

Vissza az előző oldalra

„Főleg pedig és mindenek előtt Szeress! SZERETET minden jó eredete.”

< 2019 >
Szeptember
«
»
 • 13
  13.Szeptember.Péntek

  18:30 -20:30
  2019-9-13

 • 18
  18.Szeptember.Szerda

  18:00 -20:00
  2019-9-18

  A teljes, minőségi élet egyik kulcsa a harmonikus párkapcsolat, mert “NŐ meg FÉRFI egy két fele.” Lelke mélyén mindenki erre vágyik.
  A női-férfi harmónia megteremtésének alapja az egyén emelkedettsége, amihez folyamatosan “gyalulkodni és csiszolódni köll” , hogy a nő NŐvé, a férfi FÉRFIvá váljék, miként ez az Égi Rend és természeti törvények szerint meghatározott.
  A Yotengrit tiszta , ősi bölcselete útmutatást ad a ma emberének is a megvalósításhoz.

  Jegyek megvásárolhatók Egerben a Dió Gyógyfűszertárban , Jókai u.1.sz. alatt.

  1900 Ft.

  Szervező: Őseink Tudása Egyesület
  06704433280 (Hegyi Alexandra)

 • 20
  20.Szeptember.Péntek

  18:00 -22:30
  2019-9-20

  Szeretettel hívunk 2019. szeptember 20-án péntek este 19:00 órakor kezdődő Őszi Napéjegyenlőség Szertartásra és az azt követő Parázsonjárásra, melyet Budaörs-Kamaraerdőn szervezünk a Yotengrit hagyományai szerint.

  A gyülekező 18:30-tól kezdődik Kamaraerdőn a Hosszúréti patak menti sétányon, ami kb. 150 m-re van a Móricz Zsigmond Körtérről induló 41-es villamos végállomásától.

  A rendezvényen való részvétel ingyenes. Kérjük, hogy részvételi szándékodat az alábbi űrlap kitöltésével jelezd:
  https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdMTmY6VE4a-L-wiv…/viewform

 • 24
  24.Szeptember.Kedd

  18:30 -20:30
  2019-9-24
  Harmónia Palota, 1088 Budapest, Múzeum u. 9.
  Cannot determine address at this location.

  Örömmel értesítünk Benneteket, hogy Gergely Erzsébet holisztikus bába lesz az ősszel folytatódó Három Nádszál Klub programsorozatának első előadója. Legutóbbi előadását folytatva beszél “a Nő életútjáról a Yotengrit értékrendjének tükrében”. Előadásának címe:

  Női Lét – Tabuk nélkül – Női misztériumok

  Az előadás szervesen kapcsolódik a Gergely Erzsébet vezetésével szeptember végén induló Yotengrit szellemiségű Női Spirituális Önismereti Csoport programjához, melyről érdeklődni és a tanfolyamra jelentkezni az alábbi e-mail címen lehet: csillagpor60@gmail.com. A tanfolyam létszáma korlátozott, a maradék néhány szabad hely a jelentkezés sorrendjében kerül feltöltésre.

  Előadás beharangozója
  Életünk folyamatos változás, amelyben különböző életszakaszok váltják egymást. A Nő életútjának állomásai, a női misztériumok, iránytűként segítenek abban, hogy felismerjük, megértsük a saját folyamatainkat. Felszínre tudjuk hozni, a lelkünk mélyén szunnyadó erőinket, s át tudjuk élni a bennünk lévő szeretet áramlásának életigenlő erejét. A szertartások, rítusok és beavatási élmények segítségül szolgálnak, hogy le tudjunk zárni egy korszakot és felkészüljünk, megnyíljunk egy következő, új minőségű életszakasz feladataira. Megtapasztalható, hogy amikor olyan asszonnyal vagyunk egy térben, akiben jelen van a látható és láthatatlan világ harmonikus összhatásának tudása, s aki ezáltal megélte már azt, amire nőtársa éppen készül, az önmagában mekkora erő. A Yotengrit tudásanyagában a “küszöbtől az eresz aljáig”, azaz születéstől a halálig, az égi rend és rendszer szerinti értékek és a saját élettapasztalatom alapján szeretnék beszélni a Női létezés misztériumairól.” (Gergely Erzsébet írása)

  Belépő: 1.400 Ft elővételben 2019.09.20-ig a www.ikerorveny.hu oldalon, 1.800 Ft a helyszínen

  Szeretnénk kérni, hogy a Három Nádszál előadására a következő űrlap kitöltésével regisztráljatok:
  https://docs.google.com/…/1FAIpQLSeryi-iWIgupTGP3g…/viewform

  A regisztrációnál a jelentkezési sorrendet tudjuk figyelembe venni. Azért kérjük tisztelettel a regisztrációt és a lemondás jelzését is, mert ennek megfelelően foglaljuk a termet! A lemondást az alapitvany@yotengrit.hu címen tudjátok megtenni.

  Hívjatok másokat is, akiket érdekelhet az előadás!

  Várunk szeretettel!


error: Tartalom védve van!