Saját rendezvények

Vissza az előző oldalra

„Főleg pedig és mindenek előtt Szeress! SZERETET minden jó eredete.”

< 2022 >
Március
«
»
 • 08
  08.Március.Kedd

  19:00 -21:00
  2022-3-08
  Harmónia Palota, 1088 Budapest, Múzeum u. 9.
  Cannot determine address at this location.

  Szeretettel hívunk közös dobolásra és éneklésre 2022. március 8-án 19:00 órától. Ezeket az alkalmakat mindig átszövi a rábaközi hagyomány megismerése és az est során elhangzanak majd a Yotengrit bölcseletébe ágyazott különleges dallamú és lüktetésű táltosdobra íródott énekek is.
  Ezt a programot ajánljuk akkor is, ha még nincs dobod, viszont szeretnéd megtapasztalni a közös dobolás magával ragadó, felemelő élményét.
  Helyszín: Harmónia Palota (Budapest , Múzeum utca 9.)
  A terembérlésre adományt köszönettel fogadunk, ajánlott összeg 1.500-2.000 Ft.
  Szeretnénk kérni, hogy a Dobkörre az alapitvany@yotengrit.hu email címen regisztráljatok! Minden esetben küldünk visszaigazoló email-t.
  Tisztelettel felhívjuk a figyelmeteket arra, hogy itt az eseménynél történő jelölést, üzenetet nem tudjuk regisztrációnak elfogadni, ezért ne ezeken a felületeken jelentkezzetek be! Köszönjük megértéseteket!
  A lemondást az alapitvany@yotengrit.hu címen lehet megtenni.
  Várunk szeretettel!

 • 21
  21.Március.Hétfő

  18:00 -21:00
  2022-3-21
  Harmónia Palota, 1088 Budapest, Múzeum u. 9.
  Cannot determine address at this location.
  Szeretettel hívunk a Yotengrit Alapítvány Gyümölcsoltó Boldogasszony Ünnepére, melyet 2022. március 21-én hétfő este 18:00-tól tartunk a Harmónia Palotában (Budapest VIII., Múzeum utca 9.)
  A szerre közös dobolással és énekléssel fogunk hangolódni. Az összejövetel elején és végén lehetőség lesz kötetlen beszélgetésre.
  Várunk mindenkit, aki szeretné megélni ezt az ünnepi pillanatot egy szeretettel átitatott, nagyszerű társaságban. Légy része Te is annak a csodának, amelyet egy ilyen összejövetelen tapasztalni lehet!
  A részvétel ingyenes, de elő-regisztrációhoz kötött. A férőhelyek száma korlátozott, a visszaigazolásnál a jelentkezés sorrendjét tudjuk figyelembe venni. Jelentkezni az alapitvany@yotengrit.hu címen lehet!
  A terembérhez adományokat, a közös asztalra édes- vagy sós süteményeket és gyümölcsöt köszönettel fogadunk.
  Várunk szeretettel!
  Áldás
  Figyelem: Márciusban külön klubbeszélgetést nem fogunk tartani.
 • 24
  24.Március.Csütörtök

  18:00 -20:00
  2022-3-24
  Előadás beharangozó
  „Az ember nem ura, hanem része a természetnek.” Ezért fontos, hogy megismerje és megértse a természet és a világ törvényeit és a saját útját, saját létezésének törvényeit.
  Különösen jelenkorunkban lenne ez fontos, amikor a természet és az emberi társadalmak drámai változáson mennek át, melyek következményei helyenként beláthatatlanok. Zűrzavar, nemtudás, indulatok, félelmek, téves és tévesen értelmezett eszmék keltenek feszültséget, s teszik bizonytalanná a mindennapjainkat, árnyékot vetítve gyermekeink jövőjére.
  PEDIG VAN EGY REND a világban. Ha felnőnénk hozzá és életünk abba simulna, számos probléma megoldódna. Az előadás a YOTENGERIT lélekemelő, tiszta tanításai, az ősi elrendezések törvényszerűségei mentén tárja fel az emberi lét alapvető összefüggéseit, irányt mutatva a ma emberének, napjaink fejetlenségében.
  (Az idézet Máté Imre Yotengrit című könyvéből származik)
  Belépését kérjük regisztrációval biztosítsa az oseinktudasa@gmail.com email címen.
  Belépő jegy ára : 1900 Ft
  Telefonszám : 06704433280 (Hegyi Alexandra)

error: Tartalom védve van!