Saját rendezvények

Vissza az előző oldalra

„Főleg pedig és mindenek előtt Szeress! SZERETET minden jó eredete.”

< 2023 >
Február
«
»
 • 07
  07.Február.Kedd

  19:00 -21:00
  2023-2-07
  Harmónia Palota, 1088 Budapest, Múzeum u. 9.
  Cannot determine address at this location.
  Szeretettel hívunk közös dobolásra és éneklésre 2023. február 7-én 19:00 órától.
  Ezeket az alkalmakat mindig átszövi a rábaközi hagyomány megismerése és az est során elhangzanak majd a Yotengrit bölcseletébe ágyazott különleges dallamú és lüktetésű táltosdobra íródott énekek is. A dobkör elején lesz egy rövid ritmus gyakorlás és beszélni fogunk az ünnepkörről. Ehhez kapcsolódva készülünk az énekekkel.
  Ezt a programot ajánljuk akkor is, ha még nincs dobod, viszont szeretnéd megtapasztalni a közös dobolás magával ragadó, felemelő élményét.
  Helyszín: Harmónia Palota (Budapest , Múzeum utca 9.)
  A terembérlésre adományt köszönettel fogadunk, ajánlott összeg 1.500-2.000 Ft.
  Szeretnénk kérni, hogy a Dobkörre az alapitvany@yotengrit.hu email címen regisztráljatok! Minden esetben küldünk visszaigazoló email-t.
  Tisztelettel felhívjuk a figyelmeteket arra, hogy itt az eseménynél történő jelölést, üzenetet nem tudjuk regisztrációnak elfogadni, ezért ne ezeken a felületeken jelentkezzetek be! Köszönjük megértéseteket!
  A lemondást az alapitvany@yotengrit.hu címen lehet megtenni.
 • 14
  14.Február.Kedd

  18:30 -20:30
  2023-2-14
  Harmónia Palota, 1088 Budapest, Múzeum u. 9.
  Cannot determine address at this location.
  Az ember EMBERhez méltó életének megvalósítása – ma és holnap
  A jelen napjaink sorsdöntő kérdéseire adott válaszok ágyaznak meg a holnapnak.
  Nemes életminőségünk megvalósítása csak a létezés tiszta RENDjének törvényszerűségei mentén lehetséges. Nem hagyhatjuk, hogy távolra sodorjanak bennünket ettől a jelenkor értékvesztése, tudatlansága, tévedései, torzulásai.
  Ezen a különleges estén, ebben a különleges előadásban fűzzük együtt az „Ég és Föld közti örök LÁNCra” a YOTENGRIT gyönyörű bölcseletének vonatkozó esszenciáját, iránymutató tanításait.
  Helyszín: Harmónia Palota, Budapest, Múzeum utca 9.
  Kedvezményes belépő: 2.500 Ft elővételben 2023.02.05-ig a www.ikerorveny.hu oldalon
  Belépő: 3.000 Ft 2023.02.06-tól vagy közvetlen előtte a helyszínen. Szeretnénk kérni, hogyha közvetlenül az előadás előtt szeretnél belépőjegyet vásárolni, akkor a következő űrlap kitöltésével biztosítsd a helyedet:
  https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdBb6XEk_TJ…/viewform
  Tisztelettel hívjuk fel mindenki figyelmét arra, hogy a FB-on, Messengeren történő jelölést, üzenetet nem tudjuk regisztrációnak elfogadni, ezért ne ezeken a felületeken jelentkezzetek be!
  Várunk szeretettel minden érdeklődőt!
 • 24
  24.Február.Péntek

  18:00 -21:00
  2023-2-24
  Harmónia Palota, 1088 Budapest, Múzeum u. 9.
  Cannot determine address at this location.
  Befolyásolhatatlan és befolyásolható befolyások
  Vannak dolgok, amelyek megváltoztathatatlanok, nem befolyásolhatóak? Igen. De ez csak akkor aggasztó, ha valaki ezeket a dolgokat szeretné megváltoztatni.
  Magunkra, a hozzáállásunkra, a viszonyulásunkra azonban mindig lehet ráhatásunk. Ez óriási lehetőség a gyógyulásra, emelkedésre, a minőségi élet megteremtésére.
  Ne mulasszuk el!
  Időpont: 2023.02.24. péntek 18:30 (Gyülekező, kötetlen beszélgetés 18:00 órától)
  Helyszín: Harmónia Palota, Budapest, Múzeum utca 9.
  A terembérlésre adományt köszönettel fogadunk, ajánlott összeg 1.500 – 2.000 Ft.
  Szeretnénk kérni, hogy a klubbeszélgetésre az alapitvany@yotengrit.hu email címen regisztráljatok! Minden esetben küldünk visszaigazoló email-t. A beszélgetésre korlátozott számban tudunk résztvevőket fogadni és a jelentkezés sorrendjét tudjuk figyelembe venni. Tisztelettel felhívjuk a figyelmeteket arra, hogy a FB-on, Messengeren történő jelölést, üzenetet nem tudjuk regisztrációnak elfogadni, ezért ne ezeken a felületeken jelentkezzetek be! Köszönjük megértéseteket! A lemondást az alapitvany@yotengrit.hu címen lehet megtenni.
  Szeretettel várunk a kötetlen beszélgetésre!

error: Tartalom védve van!