Egy NŐ életútja a Yotengrit szellemiségének jegyében

2019-6-14 18:00 - 2019-6-14 21:00

Gergely Erzsébet holisztikus bába előadása a NŐI KLUB a 2000-es évek szellemében szervezésében.

„Talán soha nem gondoltuk át, de az a petesejt, amiből én születtem, ott volt az Édesanyám petefészkében, amikor várta őt a Nagyanyám.” Gergely Erzsébet

Ezen az estén Erzsébet a Yotengrit világképén keresztül fejti ki számunkra a létezés, az életerő, a női-férfi lét, a születés, a halál, a bábaság értelmét, szellemiségét. És azt, hogy NŐNEK születni igenis áldás és gyönyörűség, ha megismerjük és hagyjuk hatni a bennünk lévő őserőt.
Ehhez pedig egy nagy adag önismeret is szükségeltetik.

„Önismeret, a szó köznapi értelmében az önmagunkról való tudást jelöli, azt, hogy ismerjük képességeinket, adottságainkat, vágyainkat, céljainkat, tudatában vagyunk személyiségünk pozitívumainak, de korlátainak, hiányosságainak is. Az önismeret megszerzésnek folyamata születésünktől a halálunkig tart, azaz személyiségünk fejlődése, érése, változása, életünk végégig tartó, szakadatlan folyamat. Célja a női erőinkben való kiteljesedés, egyre magasabb tudatossági szinten, amely hozzásegít ahhoz, hogy emberi kapcsolataink egyre harmonikusabban, a szeretet rendje szerint működhessenek.”

Mai világunk alá-fölérendeltségben működik. Szembenállás megosztottságot szül, VAGY-VAGY világa az örök konfliktust tartja fenn.

Az ősi magyar szellemiség viszont mellérendel, szembenállás helyett az együttállást hirdeti, ahol az energiák erősítik egymást. IS-IS világa, az együtt hatás és felemelkedés megvalósításának útja.

Ezen az estén töltsük meg a kancsót vízzel!
Azaz a NŐI minőséget segítsük az őt megillető, méltó helyére kerülni.

Főleg pedig és mindenek előtt SZERESSÜNK!
Hiszen a SZERETET minden jó eredete.

VÁRUNK HÁT SOK SZERETETTEL!

IDŐPONT: 2019. JÚNIUS 14. PÉNTEK 18.00
HELYSZÍN: Lotus Életmódközpont Érd, Burkoló u. 2.

BELÉPŐJEGY, TEREMBÉRLET: 1.500,- Ft

Bővebb info:

https://www.facebook.com/events/2292357380860670/

error: Tartalom védve van!