Három Nádszál Klubbeszélgetés – Wass Albert felolvasás

2018-2-23 18:30 - 2018-2-23 20:30

Yotengrit Három Nádszál Klubbeszélgetés 2018. február 23-i alkalma különleges est lesz, mert mi is csatlakozunk a Kárpát-medencében és a nagyvilágban ebben az időpontban 46 helyszínen egyszerre megtartott Szépirodalmi Ünnephez. Így ezen az estén a Wass Albert felolvasás Budai helyszínén várunk Titeket közösen a Pilis-Hargita túracsapattal.

Ez a kezdeményezés 2004-ben a Wass Albertre való figyelemfelhívásként született, azóta évről évre számtalan csatlakozó közösséget hangol össze szerte a nagyvilágban a magyar összefogás jegyében.

Néhány hasznos link az eseménnyel kapcsolatban:

https://www.facebook.com/wassalbertfelolvasasmaraton/

http://szepmezo.hu/2018/01/08/gyulekeznek-az-ossznemzeti-wass-albert-felolvasas-helyszinei/
https://www.youtube.com/watch?v=dF7fCPyb60k&t=310s

2010 óta az erdélyi írót az „Égi Kávéház” házigazdájának kinevezve Wass Albert mellett más írók, költők művei is felolvasásra szoktak kerülni, ugyanakkor igény esetén kortárs alkotók, gondolkodók fontos üzeneteinek is teret adnak.

 Szeretettel hívunk egy kötetlen keretek közt zajló, beszélgetésekkel bővített felolvasásra, ahol mindenki felolvashatja a saját maga által kiválasztott kedvenc könyvrészletet vagy verset. Kört ülve hallgatjuk egymást és lehetőséget adunk az üzenetekről eszünkbe jutó gondolatok, következtetések megosztására is. Legfeljebb 5-10 perces részleteket várunk.

Hozd el Te is a szívednek legkedvesebb kincseket, és oszd meg a többiekkel!

Időpont: 2018. február 23. péntek 17:30-tól, ameddig jól esik, akár az éjszakába nyúlóan is

Helyszín: a Létezés Öröme Központ – Budapest, II. kerület, Lövőház utca 29., I./3.

A könnyebb szervezés érdekében kérünk, küldd el jelentkezésedet az alapitvany@yotengrit.hu címre!

A rendezvény ingyenes, azonban némi elemózsiát örömmel fogadunk! Lehetőleg egészséges, adalékmentes, házilag készített élelemmel lepjük meg egymást!

Az Egység jegyében várunk szeretettel mindenkit, akárcsak hallgatóként is!

Áldás

error: Tartalom védve van!