Három Nádszál Klubest

2021-9-28 18:30 - 2021-9-28 20:30
Harmónia Palota, 1088 Budapest, Múzeum u. 9.
Cannot determine address at this location.

Dr. Darnói Tibor néhány gondolata az előadáshoz:

„„Az ember nem ura, hanem része a természetnek.” (Máté Imre: Yotengrit). Ezért fontos, hogy megismerje és megértse a természet és a világ törvényeit és a saját útját, saját létezésének törvényeit.

Különösen jelenkorunkban lenne ez fontos, amikor a természet és az emberi társadalmak drámai változáson mennek át, melyek következményei helyenként beláthatatlanok. Zűrzavar, nemtudás, indulatok, félelmek, téves és tévesen értelmezett eszmék keltenek feszültséget, s teszik bizonytalanná a mindennapjainkat, árnyékot vetítve gyermekeink jövőjére.

PEDIG VAN EGY REND a világban. Ha felnőnénk hozzá és életünk abba simulna, számos probléma megoldódna. Az előadás a YOTENGERIT lélekemelő, tiszta tanításai, az ősi elrendezések törvényszerűségei mentén tárja fel az emberi lét alapvető összefüggéseit, irányt mutatva a ma emberének, napjaink fejetlenségében.”

Helyszín: Harmónia Palota Rendezvényközpont (a terem előtte kerül majd pontosításra)

Cím: Budapest, VIII. kerület Múzeum utca 9.

Belépő: 1.800 Ft elővételben 2021.09.26-ig a www.ikerorveny.hu oldalon, 2.300 Ft a helyszínen.

A helyedet a belépő jegy megvásárlásával vagy az alábbi űrlap kitöltésével tudod biztosítani (a FB-on való jelölés nem számít regisztrációnak!)
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfPwNukFE2wpN1asaQNBb6C8qRIBZGlHvXZWzaRAfjSHrgbrA/viewform

A regisztrációnál és az elővételben eladott jegyeknél a jelentkezési és/vagy az értékesítési sorrendet tudjuk figyelembe venni. Azért kérjük tisztelettel a regisztrációt és a lemondás jelzését is, mert ennek megfelelően foglaljuk a termet! A lemondást az alapitvany@yotengrit.hu címen tudod megtenni.  Érdemes időben jelentkezni.

error: Tartalom védve van!