Nyári Napfordulós Szertartás

2019-6-21 21:00 - 2019-6-21 21:00

Szeretettel hívunk 2019. június 21-én péntek este 21:00 órakor kezdődő Nyári Napfordulós Szertartásra, melyet Budaörsön szervezünk a Yotengrit hagyományai szerint. A szertartást hagyományőrző barátaink fogják tartani: Kerekes Csaba természetgyógyász, aki Máté Imre bácsa egyik régi tanítványa és Sipos Zoltán természetgyógyász.

A gyülekező 20:00 órától kezdődik a Törökugrató-hegyen a volt bánya területén (Törökugrató utca, kb. 10-15 perc séta a buszmegállótól, a busz Kelenföldről indul). A szertartás után lehetőség lesz közös dobolásra, beszélgetésre és virrasztásra.

A rendezvényen való részvétel ingyenes. Részvételi szándékodat az alapitvany@yotengrit.hu email címen jelezd, legyél szíves! A pontos részleteket előtte fogjuk 1-2 nappal a jelentkezőknek elküldeni. A tűzgyújtás csak jó idő esetén kerül megszervezésre. Amennyiben van lehetőséget házi készítésű édes vagy sós süteményt, illetve gyümölcsöt hozni, köszönettel vesszük. Ha van dobod, csörgőd, kedvenc dalod, azt is feltétlenül hozd magaddal! Hívd meg barátaidat és ismerőseidet is!

Várunk szeretettel!

Áldás

Háttérkép: Dávid Júlia “A Föld Tüze” című alkotása

error: Tartalom védve van!